Technisch beheer

Hoe vaak besteed u aandacht aan de website. Worden nieuwe technische updates regelmatig uitgevoerd, houdt u de website optimaal beveiligd tegen hackers? Maar al te vaak wordt er na de live gang nauwelijks aandacht besteed aan het technisch onderhoud, totdat het te laat is en een vervelende hacker je website aan heeft gevallen op een beveiligingslek dat al lang gedicht had kunnen worden.

Ook voor de goede werking en een optimale performance is het noodzakelijk dat er met enige regelmaat technisch onderhoud op de website plaatsvindt. Dit werkt ook mee in de tevredenheid van uw bezoekers en dus in de vindbaarheid en conversie.

Wij bieden u een technisch onderhoudscontract, waarbij we het technisch beheer uit handen nemen, geen zorgen, goed geregeld.

performance

  • Technisch onderhoudscontract
    • Geen zorgen, goed geregeld
contentbeheer

  • Inhoud van de website up to date
    • Meer bezoekers worden klant

Content beheer

Natuurlijk ontwikkelt je bedrijf zich verder. Je hebt nieuwe producten en diensten. Nieuwe klanten en nieuwe resultaten. Iedere winkelier met een fysieke winkel is dagelijks bezig zijn winkel fris te houden. Per seizoen worden sfeer en producten vaak gewisseld. En hoe zit dat met de website? Wilt u ook een hoger rendement? Behandel je website dan als die winkelier.
Wij helpen u graag verder, van marketing tips, design tot het schrijven van teksten.

Functioneel beheer

Een website die nu goed functioneert, kan na verloop van tijd toch toe zijn aan functionele wijzigingen. Dit kan een uitbreiding zijn, van bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een andere dienst waarmee u klanten nog beter van dienst bent. Of door een nieuw product, een nieuwe dienst diee u ook graag bij de bezoekers bekend maakt.
Wij helpen u bij het optimaal functioneren van je website.

  • Een website die de bezoeker maximaal bedient
    • Maak bezoekers tot klanten